73. výročí Edwarda Herrmanna

21.7.16

Dnes by bylo Edwardu Herrmannovi, který tak dokonale ztvárnil Richarda Gilmora, 73 let. Edward nás bohužel před dvěma roky po boji s rakovinou navždy opustil.

Edward se narodil 21. července 1943 jako Edward Kirk Herrmann ve Washingtonu. Vystudoval Bucknellskou univerzitu, kde byl členem spolku Phi Kappa Psi. Celý jeho život je jedna velká úspěšná kapitola, ve které se může pyšnit působivou kariérou, kterou si v divadle, u filmu a v televizi budoval více jak třicet let... více v Postavách.

Zavzpomínejme na něho s úsměvem na tváři a připomeňme si promyšlenou Richardovu balící techniku. Mračit se - odstoupit - krčit čelo - a vzdychnout! :)

 

V pokračování Gilmore Girls: A Year in the Life se tedy Richarda již nedočkáme. Příběh se bude zabývat významnou změnou v životě tří Gilmorových žen, kterou přinese právě smrt tak důležité osoby; manžela, otce a dědečka. Jak řekl Scott Patterson: "Hrozně nám chyběl. Můžete ho v těch scénách téměř slyšet. Můžete cítit tu prázdnotu, kterou může zaplnit jen člověk jeho ohromného talentu a charakteru."

Nám bude chybět také.