Balíme! Je tu rozlučkový večírek

12.5.16

Po třech měsících oficiálně skončilo natáčení čtyř nových dílů Gilmorových děvčat, což si samozřejmě včera zasloužilo pořádný rozlučkový večírek. Detaily o tom, jak probíhal sice nemáme, ale díky několika našim oblíbencům jsme dostali alespoň maličký dáreček v podobě selfie zachycujících všudypřítomnou veselou náladu.

Alan Loayza se podělil na svém instagramu o společnou fotku se svou oblíbenkyní Alexis Bledel. Dalšími dvěma fotkami nám udělala radost Keiko Agena, na první ji můžeme vidět s Yanickem Truesdalem, který, jak Keiko pod fotkou vzpomíná, je jedním z původních, který s nimi natáčel už torontský pilotní díl. Druhá fotka pak zachycuje Keiko a Johna Cabreru na konci party. Do záběru se jim roztomile vloudil i Alan. :)

Nick Holmes pak na svém instagramu sdílel fotku s Alex Borstein, u které se stále neví, jestli se vrátila k jedné ze svých původních rolí (harfistka Drella nebo slečna Celine) nebo si střihla další povedenou postavičku.

Víte, že... právě Alex je nyní už bývalá manželka Jacksona Douglase neboli nejlepšího zelináře ve Stars Hollow Jacksona Bellevilla? Manželství trvalo 16 let a mají spolu dvě děti.

A která fotka potěšila fanoušky po celém světě nejvíce? Samozřejmě ta, kterou na svůj twitter přidal Scott Patterson, je na ní společně s Lauren Graham. Luke a Lorelai spolu! To prostě muselo udělat fanouškům radost.