Co prozradila Lauren Graham u Ellen?

23.5.16

Lauren Graham alias Lorelai Gilmore v show Ellen DeGeneres prozradila, že se chystá vydat novou knížku a nejen to...

How cute is the intro to Ellen's interview with Lauren Graham? I so want to hang out with both of these ladies :-) ♡ ! #GilmoreGirls #gilmoregirlsayearinthelife #ayearinthelife #GilmoreGirlsSeasons #GilmoreGirlsRevival #gilmoregirlsreunion #gilmoregirlsreboot #GilmoreGirlsLastWords #ggrevival #gilmorenews #GilmoreGirlsSlay #GilmoreGirlsSay #lorelaigilmore #rorygilmore #laurengraham #alexisbledel #starshollow #theellenshow #talkingasfastasican #penguinrandom #netflix

Video zveřejněné uživatelem Gilmore Girls (@gilmoregirlsslay),

 

Jak už jsme vás upozornili v předchozím článku, dnes si mohli fanoušci užít Lauren v televizní show Ellen, kde prozradila oficiální název pokračování Gilmorových děvčat. Na řadu přišla i její nová kniha Talking as Fast as I Can (From Gilmore Girls to Gilmore Girls, and Everything in Between), která se dostane do obchodů na konci roku, konkrétně 29. listopadu 2016.

Dle jejích slov jí k napsání další knihy přivedl právě její návrat k postavě Lorelai:

"Přemýšlela jsem nad tím, jak je vlastně zvláštní a úžasné, že jsem si zahrála tuhle postavu a můžu se k ní znova vrátit, až jsem o tom začala psát," vysvětluje. "Mám knihu plnou, doufejme, vtipných esejí, která vyjde v době, co seriál. Z pochopitelných důvodů má název 'Mluvím tak rychle, jak dokážu!'."

Tím nám také potvrdila podezření, že se nových dílů seriálu dočkáme již na konci listopadu.

A co jsme o obsahu nové knihy dozvěděli?

"Kniha obsahuje několik příběhů z mého života: o letech těžkého dospívání, nejistého randění, naplňující práce, a o tom, jaké bylo opět si zahrát jednu z mých nejoblíbenějších postav. Asi si myslíte, že mluvím o svém neuvěřitelném úspěchu jako Dolly v Hello, Dolly! v mým začátcích na Langley High School, o představení, které táta ohodnotil slovy "jsi o tolik vyšší než ostatní děti." Ale ne! Mluvím o Lorelai Gilmore, o které jsem si v roce 2008 vůbec nebyla jistá, zda ji ještě uvidím. Obsahuje také historky o bydlení na hausbótu, o setkáních s muži na předáváních cen a o tom, jak jsem dostala nabídku dělat zadkovou modelku. Napovím, že mi všechny tři případy způsobily mořskou nemoc."

Popis zní rozhodně lákavě a je jasné, že by Netflix neměl s puštěním nových dílů do světa otálet, jelikož Laurenina kniha může obsahovat značné spoilery. Zda se knížky dočkáme i v Čechách, to zatím není jisté, ale čekání si můžete zkrátit u Laureniny prvotiny Jednoho dne, možná…, o které jsme vás již dříve informovali. Tu totiž v našich knihkupectvích seženete.