Gilmorova děvčata na českém Netflixu

1.7.16

Ode dneška si můžete přehrát všechny díly původních sedmi sérií Gilmorových děvčat na Netflixu, který už je dostupný i u nás v České republice. Na tuto skvělou novinku upozornila v oficiální pozvánce sama Lauren Graham minulý týden. Nebylo úplně jisté, zda se to týká i naší malé zemičky, ale je to ověřeno, český Netflix ode dneška Gilmorky opravdu nabízí k přehrání.

 

Samozřejmě nepočítejte s českými titulky, natož s dabingem, ale pořád je to radostná zpráva. Doteď byla Gilmorova děvčata dostupná pouze pro USA, ale v rámci propagace nové série Gilmore Girls: A Year in the Life, které se dočkáme na konci tohoto rokusi je mohou připomenout uživatelé Netflixu po celém světě.

Pokud si tedy chcete procvičit angličtinu, neváhejte! Při registraci můžete využít akce na měsíc užívání zdarma, pokud vás služba nezaujme, můžete účet zrušit, pokud se vám zalíbí, můžete si zaplatit předplatné. To se liší kvalitou videí a možností používat účet ve více lidech ve stejný čas. Za předplatné BASIC zaplatíte 7.99 eur, za STANDARD 9.99 eur a za PREMIUM 11.99 eur. Netflix je dostupný v počítači, mobilu, tabletu, herních konzolích, chytrých televizích atd.

 

U všech titulů (včetně Gilmorových děvčat) si můžete zapnout anglické titulky, v případě kadence slov u Lorelai tuto možnost rádi využijí i zdatní angličtináři. :) Pokud si pro změnu chcete procvičit němčinu, k dispozici jsou jak titulky, tak dokonce dabing. Užijte si sledování! ;)