Gilmorova děvčata na návštěvě Berlíně

10.11.16

Německé noviny BILD společně s německým Netflixem na dnešní den, tedy 10. listopadu 2016, přichystali velkou akci pro fanoušky Gilmorových děvčat.

Na začátku listopadu slíbili fanouškům, že do Berlína ještě před uvedením Gilmore Girls: A Year in the Life na Netflixu (25. listopadu) přinesou kousíček Stars Hollow a vyhlásili soutěž o 2 x 20 lístků (jeden vždy pro nejlepší kamarádku, maminku či dceru) na promítání první části nové série v berlínském divadle Admiralspalast.

 

Velkým překvapením je, že se k této události váže i návštěva samotných Gilmorových děvčat, tedy Lauren Graham a Alexis Bledel. Na sociálních sítíchkolují fotografie z jejich návštěvy redakce BILD nebo Hotel de Rome, kde se s nimi setkali další novináři. Celý den je čekají nejrůznější interview a velmi vážně se spekuluje i o tom, že se zúčastní speciálního promítání. Vítězové soutěže se tedy mají opravdu na co těšit.

 

A pozor, v 18:15 se nezapomeňte podívat na facebookovou stránku německého Netflixu, čeká na vás živý přenos z Berlína!!!