Horká novinka! Sookie se vrací!

8.4.16

Melissa McCarthy se po dlouhém napínání fanoušků opravdu vrací ke své roli roztomilé šéfkuchařky Sookie St.James.

V jednom z článků v EW producentka Amy Sherman-Palladino osobně pozvala Melissu na natáčení. Prý je vše připravené, takže pokud si najde čas a staví se na natáčení, může jít za dvě hodiny opět domů. A Melissa pozvánku vyslyšela.

Svou účast potvrdila při propagaci svého nového filmu The Boss v show Ellen:

"Je to opravdu vzrušující. Je to něco, o co jsem byla tolikrát požádána, ale nikdy to nevyšlo. Připravují se čtyři nové filmy Gilmorových děvčat, která jsou pro mě celá léta srdcovou záležitostí, a nám se vůbec nadařilo skloubit naše pracovní plány. Já měla být mimo zemi a bla bla bla."

A jak dlouho o této novince ona sama ví?

"Doslova asi před hodinou a půl," říká Melissa s širokým úsměvem, "jsme zjistili, že se vracím. A jsem tak nadšená. Chápete? Bude to úžasné."

Melissa ještě dodává:

"Amy Sherman-Palladino mě přiměla, abych do toho šla. Jsem velmi šťastná, že se vracím do Stars Hollow. Jsem z toho vážně nadšená."

Z návratů Melissy jsou nadšení i její kolegové, kteří se k této úžasné novince vyjádřili na sociálních sítích.

"Hurá, Sookie! Jsem tak moc šťastná. Pojďme to všichni o víkendu oslavit do kina na @TheBossFilm." tweetla Lauren Graham.

"TBF @melissamccarthy Vítej zpátky, MM! Má kuchyň, tvá kuchyň! (Sp). #GilmoreGirls #GilmoreGirlsRevival #netflix" tweetnul Scott i se společnou fotografií z natačení starých dílů.

"My ❤️ @melissamccarthy | Báječná novinka!" tweetla Keiko.

Stejně jako oni máme radost, že se Sookie do děje vrátí.