Hurá do plavek aneb Natáčení u bazénu

10.5.16

Díl s názvem Summer bude opravdu velmi letní, vypadá to, že se dostaneme i k bazénu.

Náplň včerejšího natáčecího dne se nám díky fotografiím od herců začíná pekně rýsovat. Nejdříve si Yanic Truesdale zavtipkoval na svém instagramu, že se celé Michelovo oblečení vejde do malé tašky.

Následovaly fotografie od nováčka Mitchella Gregoria, u kterého se ale ještě pořádně neví, kterou postavu představuje. První dohady ukazovaly na jedno z dvojčat Lane a Zacka, ovšem poté se objevily informace i o dalších hercích, kteří by je měli ztvárnit, takže zatím můžeme jen hádat.

Na fotkách si můžeme všimnout právě Yanica ve velmi letním outfitu, Keiko a Scotta v tričku pro plavčíky a Lukově kšiltovce. U bazénu tedy nejspíš bude rozhodně zakázáno skákat, křičet, běhat, ... :)

Na další fotce pak můžeme Mitchella vidět s tvůrci Amy Sherman-Palladino a Danem Palladinem a také s dalším nováčkem Hunterem Wenzelem, který by měl pravděpodobně představovat Daveyho, syna Sookie a Jacksona.

Hunter se o fotky z natáčení letních scén podělil na svém facebooku také. Scotta si tu můžeme prohlédnout v celé plavčíkovské kráse a přibyla nám i Alexis Bledel.

O poslední fotku se podělil nováček Richardson Jones. Podle jeho oblečení se scén u bazénu zúčastnil také, v pozadí si můžete všimnout křesla Scotta Pattersona.

Těšíte se? Až takhle letní pohodičku jsme v Gilmorových děvčatech ještě neměli.