Hurááá! Na webu je opět živo!

26.4.16

Česká fansite je zpět! Pokračování Gilmorových děvčat si zasloužilo i oživení tohoto webu, a tak je tu zpět v nové podobě.

Starý web nebyl jakkoli aktualizovaný sedm let, takže už byl značně zastaralý, a to chtělo opravdu výraznou změnu. Nový design je responzivní, není tedy problém web navštěvovat i přes mobilní zařízení. Jinak na něm najdete vše, na co jste byli zvyklí, kompletní obsahy epizod, hromada hlášekvideí, životopisy, galerie a sekce s použitou hudbou. Chybí pouze kvízy, na kterých se ale pilně pracuje, takže se máte na co těšit. Nadále si můžete pokecat v místní diskusi.

A co je dál nového? V postavách si můžete pročíst aktualizované životopisy, naleznete tam i odkazy na sociální sítě, na kterých můžete herce sledovat. Postupně se doplňují i popisy postav, které v seriálu ztvárňují. V galeriích si můžete prohlédnout nové fotografie a co je nejdůležitější, přibývají tu zajímavé novinky z gilmorovského světa. Nezapomeňte je prohlížet i zpětně, snažíme se doplňovat i starší novinky, tak ať vám něco neuteče.

Nově nás můžete sledovat i na Facebooku a Instagramu (@gilmoregirlscz). Připojte se a budete mít perfektní přehled, co je u Gilmorek nového.

Snad se vám nový web líbí, užijte si ho!