Jak popsat čtvrtou sérii za 60 sekund?

8.8.16

Stejně jako předchozí série nám Kirk v podání Seana Gunna shrnul i sérii čtvrtou. V 60 sekundách si tak můžeme připomenout, co všechno se v ní našim oblíbeným postavám stalo.

 

"Léta na vejšce! Evropa? Navštívena. První den na Yalu? Prožit. Přespání matky u dcery první den na Yalu? Stalo se. Seznamte se s Roryinými spolubydlícími: Atletka. Zázračné dítě. A Paris? To je psina!

Rory a Paris začnou přispívat do Yale Daily News. Kde je šéfredaktorem... Doyle.

Tohle je Marty. Ztratil svoje oblečení. A tohle Asher. Parisin... profesor? Také tu máme zápas mezi Yalem a Harvardem. Což znamená fotbal. Placatku. A Pennilyn Lottovou.

Zpátky do Stars Hollow! Práce na hotelu U vážky jsou v plném proudu. A jsou pěkně drahé! Nakonec je hotel... otevřený! Sookie a Jackson mají Daveyho. Luke se ožení. A rozvede. Dean se ožení také. Což je... ok. A hádejte, kdo se vrátí? Jess nám přivede svojí mámu. A ona přivede svého T.J.. Se kterým se vezmou. V renesančním stylu.

A co dál? Tohle je Jason. Richardův nový partner. A Je to i nový partner Lorelai. Jde jim to spolu skvěle. Dokud Jasona nepodrazí Richard. A on ho na oplátku nezažaluje. Takže sbohem Jasone. A přivítejme... Luka? Awww. Konečně, lidi.

Ještě nekončíme. Opouští nás první Lorelai. A Emily zase opouští Richarda. Rory se stane Zmrzlinovou královnou. Lane se sestěhuje s kluky z Hep Alien. A to je ten nový kytarista? Já se seznámím s Lulu. Budu mít noční běsy. A stanu se Ježíšem. Na Festivalu živých obrazů. 

Oh, jasně. Roryin milostný život! Dostane Jess další šanci? Ne. Je Dean ženatý? Jo. Oou. To začíná být bláznivé. Tak zase u páté série!"