Jak popsat první sérii za 60 sekund?

12.7.16

V rámci propagace nových dílů se na oficiálních účtech Gilmorových děvčat na sociálních sítích objevilo i video shrnující první sérii. A kdo to zvládnul za 60 sekund?  No, přece Kirk alias Sean Gunn.

 

"Seznamte se s Rory Gilmore. A její mámou, Lorelai. Říkáme jim Gilmorova děvčata. Žijí v městečku jménem Stars Hollow. O tom ale za chvilku.

Lorelai provozuje hotel. S Michelem. A její nejlepší přítelkyní Sookie.

Rory přechází na novou školu. Je to velký krok. Trochu děsivý. A těžký. Dokonce i pro Rory, která je vážně chytrá. Ale je to hodně drahé. Což znamená, že se Lorelai musí usmířit se svými bohatými rodiči. Kterým se roky vyhýbala. A to znamená chodit na večeři. Každý. Pátek. Večer. Což je hrozné.

Stíháte to?

Vraťme se do Stars Hollow. Žije tu spousta dobrých lidí. Luke vlastní bistro. Slečna Patty učí tanec. Taylor vede koloniál. A město.

Oh, to jsem já. Kirk. Mám hodně zaměstnání. Včetně čtení tohohle.

Každopádně se toho stalo dost. Rychlé mluvení. První polibky. Druhé polibky. Káva. Víc kávy. Ještě rychlejší mluvení. Hádky mezi matkou a dcerou. Hádky s dodavateli. Objetí. Válení se. Opravdu velmi rychlé mluvení. Žádost o ruku. Bangles.

Je to všechno, ne? Jak jsem řekl, jsme tu rychlí."