Jak randí Jess v dnešní době?

23.4.16

Na filmovém festivalu Tribeca v interview pro MTV Milo Ventimiglia prozradil, jak by si Jess poradil s dnešním online seznamováním. Podle jeho slov bychom Jesse určitě nenašli na seznamovacích aplikacích:

"Myslím, že Jess byl tak trochu ze staré školy," vysvětluje. "Nebyl staromódní ve smyslu galantnosti jako 'položím ti kabát přes louži', ale v tom, že mi nikdy nepřišel jako člověk závislý na telefonu. Na techniku si nepotrpěl."

A jak by tedy proběhlo seznámení s novou láskou?

"Jess by se zřejmě zamiloval do někoho, na koho by jen tak narazil na ulici," pokračuje, "nebo v knihovně, knihkupectví, punkovém klubu a podobně. Mám pocit, že by tam asi měl být takový ten okamžik... prostě jen tak náhodou na ulici."

Samozřejmě padla i otázka, za který tým kope. Přál by si pro Rory Jesse, Logana nebo Deana?

"Vždycky říkám, že jsem v týmu Dean, ale je to i proto, že mám tak rád Jareda Padaleckiho. Je to nejlepší člověk na světě."

A jak si užívá natáčení? V minulém článku jsme mohli vidět, jak se s kolegy výborně baví, takže stížnosti asi nelze očekávat.

"Je to jako navštívit základní školu, kde vidíte, jak jsou lavice, skříňky a všechno ostatní najednou malé," říká o návratu na plac. "Být ve studiích Warnerů je pro mě pořádná nostalgie. Vždycky říkám, že mě to studio vychovalo... Těším se, až lidé uvidí, co jsme vytvořili."

My se těšíme také. :)

Pro EW pak na stejné akci vznikla také nová Milova fotografie: