Jak se křtila kniha a co bude dál?

8.11.17

Poslední říjnový pátek, tedy 27. října, byl pro fanoušky Gilmorových děvčat a především Lorelai/Lauren svátkem.

Kniha Lauren Graham Rychleji mluvit nedokážu, která u nás vyšla díky nakladatelství Omega, měla v tento den křest na pobočce knihkupectví Dobrovský na Václavském náměstí.

Celá akce byla pojatá také jako setkání fanoušků seriálu, hlavním hostem byla samozřejmě česká dabérka Lorelai, herečka Simona Postlerová, která nejen pokřtila knihu, ale i povyprávěla o práci na Gilmorkách.

Křest knihy Rychleji mluvit nedokážu s dabérkou Lorelai - Simona Postlerová. 💕 A co by to bylo za akci Gilmorových děvčat, kdybych si nedala kafe... ☕☕☕ #knihydobrovsky #krestknihy #rychlejimluvitnedokazu #laurengraham #talkingasfastasican#gilmoregirls #gilmorovadevcata #simonapostlerova #vicecasunacteni

Příspěvek sdílený Jana Kuchařová (@janyska13),

Knihu bylo možné přímo na místě koupit nebo také vyhrát v soutěžním kvízu. A samozřejmě jste si ji mohli nechat vylepšit věnováním od české Lorelai. Pro účastníky byly připravené také speciální placky s tématem Gilmorových děvčat, které mimochodem můžete získat i nyní při nákupu knihy na pobočkách Knihy Dobrovský.

📖🖌 #laurengraham #talkingasfastasican #fromgilmoregirlstogilmoregirlsandeverythinginbetween #book #gilmoregirls #lorelaigilmore #dedication #simonapostlerova #ceskalorelai #autograph #signature #badge #rychlejimluvitnedokazu #odgilmorovychdevcatkegilmorovymdevcatumavsechnomezitim #gilmorky #gilmorovadevcata #knizka #autogram #kniha #venovani #odznak #storyofmylife 🎶🎤🎵

Příspěvek sdílený Simona Reindlova (@sifonka_simi),

A aby toho nebylo málo, k ochutnání byl připraven i speciální starshollowský punč. Akce se rozhodně vydařila a pokud jste smutní, že už je konec a nic dalšího vás ohledně Gilmorek a Lauren Graham nečeká, tak utřete slzy a pozorně čtěte!

Krest knizky .33 #gilmoregirls #knihydobrovsky #praha #simonapostlerova #punc #namihami

Příspěvek sdílený Daniela Fraňková (@gaarovaheiko),

Brzy budou v prodeji speciální hrnečky a co jsme zaslechli, tak nás čekají i nějaká trička, takže vyčkejte a pak hurá na nákupy. :)  A abychom nezapomněli, zahlédli jsme také informaci, že bychom se v příštím roce mohli dočkat i e-knihy.

Gilmore girls 💁 #gilmoregirls #laurengraham #book #celebration #bookshop #simonapostlerova #fun #friday #afternoon #prague @dominikafujkova

Příspěvek sdílený Suzana (@tyrellsflower),

P.S. Dole v galerii najdete i fotku od knižního blogu Kávové knihy. Děkujeme! ;)

Byli jste na křtu? Jaké to bylo? Máte knihu už koupenou nebo dokonce snad přečtenou? Podělte se o své dojmy, budeme rádi! ;)