Logan Huntzberger zpět na scéně

18.4.16

Poslední dny byl na natáčení viděn Matt Czuchry, který představuje Logana Huntzbergera. Natáčení aktuálně probíhá v The Ebell Clubu, takže se s velkou pravděpodobností jedná o scény z nějaké společenské akce. Tomu napovídá i oblečení, které mají na sobě Matt a Gregg Henry hrající Mitchuma Huntzbergera, jenž se o společnou fotku i s Danielem Palladinem podělil na svém twitteru.

Podle svědků se sociálními sítěmi nejdříve začaly šířit zvěsti, že se natáčejí scény, kde jsou pouze Matt, Gregg a Alexis. Podle dalších svědectví jsou ale na place v podstatě všichni, s jistotou byl viděn Scott, Kelly, Lauren a Liza. Zřejmě má natačecí dny i Milo, minimálně byl viděn jeho přívěs.

Matt se také zúčastnil filmového festivalu Tribeca, kde byl se svým seriálem The Good Wife, u nás známý jako Dobrá manželka. Většinou odpovídal na otázky ohledně tohoto seriálu, Gilmorova děvčata ale nemohla být opomenuta:

"Myslím si, že budou fanoušci nadšení, a co je nejdůležitější, budou mít pocit naplnění, že mají závěr, který jim předtím chyběl. Budete vědět, kde postavy byly, kde se nachází právě teď a kam směřují... Je zábava být toho součástí."