Natáčení Gilmorek 10. května končí

28.4.16

Věděli jsme, že to přijde... Pomalu ale jistě se nám blíží konec natáčecích dnů a najednou je člověku až smutno. Snad nás v období postprodukce čekají zajímavé rozhovory a další střípky, které nám pomohou překonat čekání na odvysílání nových dílů.

Před několika dny se Amy Sherman-Palladino vyjádřila, že natáčení oficiálně končí 10. května 2016, ale zdálo se to hrozně daleko. Dnes nám ale tuhle smutnou skutečnost připomněla na svém twitteru sama Lauren Graham, které zbývá už jen 10 dní na place:

"Zbývá už jen 10 dnů s GG. Jsem tak hrdá na to, co jsme udělali, ale nechci, aby to skončilo, takže jsem samozřejmě začala krást věci z natáčení. 😎"

Tak hlavně si pamatujte, že nebrečíme! :)

Navíc špatnou zprávu by měla vždy vystřídat dobrá a tu pro vás samozřejmě máme. Podle vyjádření z Netflixu se nové díly začnou vysílat ještě tento rok. Přesné datum nebylo zatím zveřejněno, ale není vyloučeno, že bychom se prvního dílu s názvem Winter mohli dočkat už na konci podzimu. Amy Sherman-Palladino preferuje možnost, že budou jednotlivé díly vysílány s alespoň minimálním rozestupem, jak se ale rozhodne Netflix, to teprve zjistíme.