Netflix uvede nová Gilmorova děvčata

19.10.15

Je rozhodnuto! Sen se stal skutečností a v Netflixu se rozhodli dát Gilmorkám pokračování. S Warner Bros se dohodli na minisérii čtyř 90minutových epizod.

Natáčet se bude opět pod vedením Amy Sherman-Palladino a jejího manžela Daniela, kteří od seriálu odešli s koncem šesté série. Natáčet se bude opět ve studiích Warnerů, takže nás čeká i naše oblíbené malebné Stars Hollow. Necháme se překvapit, co se za těch devět let ve městě změnilo.

V létě na ATX Television Festivalu se přitom tvůrkyně tohoto skvělého seriálu pouze zmínila, že by bylo skvělé pokračovat a slíbila, že pokud by se něco takového stalo, určitě by to udělali správně. Žádný velký příslib v tom ale nemělo smysl hledat.

Jednání s herci teprve začalo, ale prý můžeme počítat s hlavními tvářemi celého seriálu. Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson a Kelly Bishop si tak můžeme rovnou odškrtnout jako potvrzené. Už teď je jisté, že s jednou postavou nesetkáme, a to Richardem, jehož představitel Edward Herrmann zemřel v prosinci 2014.