Nové fotky a emotivní podzimní finále

8.9.16

Opět tu máme pohlazení našich nedočkavým duší v podobě fotografií z nových dílů Gilmorových děvčat.

Minulý týden se v časopisu People objevila fotografie zachycující Lorelai a Rory při koupi starshollowských novin a pití oblíbené kávy od Luka. Podle oblečení a sněhu je jasné, že se jedná o scénu z prvního dílu, který nese název Winter.

 

Předevčírem nám udělal radost server TVLine, který exkluzivně zveřejnil fotografii s Lorelai a Lukem ve starshollowském kině. S kým Lorelai telefonuje a proč Luke s šokovaným pohledem ukazuje na sebe, o tom se zatím mohou fanoušci pouze dohadovat... V pozadí můžeme vidět i Lane a nebo třeba Andrewa. Podle oblečení je možné také poznat, že se jedná o stejný večer jako na záběru z první sady zveřejněných fotek, kde se Luke a Lorelai prochází ruku v ruce po městě.

Lauren Graham v rozhovoru pro TVLine potvrzuje, že jsou jednotlivé díly nové série Gilmore Girls: A Year in the Life spíše malými filmy než seriálovými epizodami: "Každý z nich má svůj vlastní příběh a opravdu se od sebe liší."

Nejdůležitějším dílem pak bude Fall. Finále zasazené do podzimu prý bude velmi emotivní. "Fall je epizoda plná velkých událostí. Je to vyvrcholení celé té cesty, takže je tam opravdu hodně velkých momentů. A zpytování a hledání řešení. Epizoda je plná emocí," vysvětluje Lauren.

V tomto díle padnou i záhadná poslední čtyři slova. Podle Lauren máme očekávat neočekávané. "Myslela jsem, že by to mohlo být něco jako 'Sbohem Stars Hollow'" vysvětluje a vzápětí dodává s vážnou tváří, že se jedná o větu: "Ve skutečnosti jsem upír." Ale na tenhle vtípek jí samozřejmě neskočíme. :)

Dnes nás pro změnu potěšil magazín EW, který zveřejnil dvě nové fotografie. Na první můžeme vidět naše tři Gilmorova děvčata na hřbitově při návštěvě Richardova hrobu. :( Na druhé pak typický pohled na Lorelai s Rory v Lukově bistru.

EDIT (9. 9.): Fotografie s Rory a Lorelai u novinového stojanu nyní v lepší kvalitě. ;)