Proč měl Milo na zádech Ellen DeGeneres?

7.12.16

Milo Ventimiglia alias Jess byl hostem ve včerejší show Ellen DeGeneres, kde si povídali nejen o jeho umístění mezi nejpřitažlivější muže podle časopisu People, ale i o tom, co se děje v zákulisí seriálu This is us.

 

Co se týče časopisu People, Ellen s Milem se bavili nad článkem o jeho nejvzrušujícím zážitku v kuchyni, který doprovází fotka, kde se Milo stíhá věnovat nejen svému jídlu, ale i úpravě vlasů, při které "naprostou náhodou" předvádí své svaly. :)

"Musím říct, že jsi v kondici. Když jsem tě objímala, jsi jako skála," poznamenala Ellen.

A jak se dostali ke klikům? V seriálu This is us je scéna, kde si Randall, adoptivní syn Milovy postavy Jacka, vzpomíná, že tu pro něho jeho otec bude celý jeho život. A v této dojemné scéně také můžeme vidět, jak otec svého malého synka při klicích zvedá na zádech.

"A pak v zákulisí nás napadlo, že by byla sranda zjistit, kolik kliků bych udělal, když budu mít na zádech Sterlinga," vysvětlil Milo video, kde se při klicích střídá se Sterlingem K. Brownem, který v seriálu hraje dospělého Randalla.

A jelikož je u Ellen obvyklé, že hosté příjímají nejrůznější výzvy, Milo se chopil iniciativy a navrhl, že si kliky zkusí i s Ellen. S křehkou moderátorkou neměl Milo sebemenší problém, to po výměně by bez gentlemanské pomoci Ellen jistě zaúpěla. :) No ale pohled na ně je rozhodně k popukání. :)