Scott Patterson pro US Weekly

2.8.16

Scott Patterson alias Luke Danes se rozpovídal v interview pro US Weekly o původních Gilmorových děvčatech i nové sérii.

 

Co jsme se od Scotta tentokrát dozvěděli? Ve zkratce několik informací z videa:

Co se vám nejvíc líbí na nových dílech? Nejvíc se mi líbilo, že jsme byli zase pohromadě. Byl to skvěle strávený čas... 

Jaké to bylo vrátit se k téhle roli? Nebylo to snadné. Dostal jsem svou kšiltovku, boty a oblečení, ale když jsem přišel do bistra točit první scénu, jako Luke jsem se necítil. Stopnul jsem to a šel se projít po Stars Hollow. A to pomohlo, deset minut a bylo to tam. Co vás nejvíc baví na hraní Luka? Luke je skvělá postava. Je to ten typ člověka, co je loajální a nikdy nechce nic na oplátku, kromě trochu toho respektu a lásky.

K jakému týmu se hlásíte? Rozhodně k týmu Jesse. Jezdíme spolu na motorkách. Která scéna s Jessem je vaše oblíbená? Když jsem ho strčil do jezera. Měli jsme jen jeden pokus a Milo byl takový profík, že mě pobídl, abych ho strčil, jak nejvíc dokážu. A já to udělal. Skvělej kluk.

Které roční období z nových dílů je vaše oblíbené? Miluju je všechny. Nemůžu si vybrat jen jedno. Ve skutečnosti mám trochu zmatek v tom, které je které, protože bylo potřeba natočit 600 stran za 3 měsíce, takže jsme točili všechny čtyři období v jeden den. Smíchali mi je dohromady, takže miluju všechny.

Vzal jste si někdy něco z natáčení? Sebral jsem kšiltovky, nějaký ten stůl i s židlemi z Lukova bistra, pár fotek... Mám toho hodně, mám celé vlastní muzeum.

Vaše oblíbená scéna s Lukem a Lorelai? Moje oblíbené jsme natočili teď pro novou sérii. Jsou dvě. Završí všechny jejich scény. Máte s Lorelai dítě? To nemůžu říct.

Přinesla s sebou na natáčení Alexis svého chlapečka? No... to je trošku citlivé téma. Bohužel se nemůžu vyjádřit k ničemu ohledně ní a jejího dítěte.

Kterou postavu kromě Luka byste chtěl hrát? Jesse, protože mi připomíná mě v jeho věku. Ne teď, ale v původním seriálu.

Také mluví o jednom nezapomenutelném setkání s jedenáctiletou fanynkou, která ho chtěla pořád jen objímat. Málem zapomněl, že měli závěrečnou párty, ale měli a prý to byla neskutečná legrace. Má pocit, že je tu určitě prostor pro další díly Gilmorových děvčat, rozhodně by do toho šel. V jeho přívěsu rozhodně nesmí chybět jeho kytara. Vždycky chtěl, aby spolu Luke a Lorelai skončili. Dále mluví o své skupině a o svém hudebním vkusu. Bohužel prý netočil s Melissou McCarthy, sice se s ní přišel pozdravit, ale scény společné nemají. S ostatními herci se vídají i mimo natáčení, na různých akcích apod., například s Milem spolu jezdí na motorkách. Stejně jako Luke rád vaří a ve skutečnosti prý také umí skvělé palačinky. :) Zbožňuje Vanessu a její postavu April, Lukovu dceru.