Scott si pokecal s Gilmore Guys

13.5.16

Scott Patterson přijal pozvání do show Gilmore Guys, kterou jsme vám představili v jednom z minulých článků, a prozradil pár věcí z natáčení nových dílů. Podcast je z 10. května a celý si ho můžete poslechnout na konci tohoto článku. Pánové si rozhovor báječně užili, o tom svědčí i úžasný gif, o který se podělili na svém twitteru. :)

Za shrnutí zajímavých informací v angličtině děkujeme GilmoreGirlsOnly:

Dnes (10. května) byl poslední den natáčení.
Scott se objeví v poslední scéně, kterou dnes točili.
Melissa McCarthy natáčela celý včerejší den, což dali vědět i Yanic a Ben (manžel Melissy) na twitteru.
Včera byl také poslední den pro Yanica a Keiko.
Někdy natáčeli scény pro všechny čtyři díly, tedy všechna roční období (zima, jaro, léto, podzim) v jednom dni, což bylo pro ně jako herce trochu matoucí, jak psychicky, tak i fyzicky. Když například natáčíte zimní scény, musíte předstírat, jaká je venku strašná zima, přestože natáčíte v jižní Kalifornii.
Nové díly jsou podle Scotta natočené ve filmové kvalitě. S ohledem na nové vybavení na place a způsobech natáčení se prý cítil jako na natáčení s Michaelem Bayem. Scott dodává: "Všechno se zdá být větší, lepší a působí to jako celovečerní film."
Scott si zažertoval, že zapomněl svůj text ve scéně s Milem kvůli jeho svalům a kráse. :)
Alexis je nyní ve stejném věku jako Lauren, když začínali natáčet původní seriál.
Scott se chystá sledovat epizodu/y na premiérovém večírku.
Scottovi se líbí Lukův příběh.
Natáčet nové díly byla bomba, dokonce to bylo prý mnohem zábavnější než natáčení původního seriálu. Celkově jsou Gilmorky nejlepší prací, jakou kdy měl.

"Fanoušci budou u vytržení. Scény jsou delší a mají větší hloubku. Emočně vzato, postavy se dostanou do míst, kde se ještě nikdy nenacházely. Ale nebojte, humor zůstal!"

Šance, že budou další díly, je 50 na 50. Záleží na tom, jaký budou mít Seasons úspěch.
Dnes spolu s Lauren natáčel jednu z nejkrásnějších scén z nových dílů.
Luke na sobě v nových dílech nemá původní modrou kšiltovku, protože ji Scott tehdy na konci natáčení ukradl a zpět už nepřinesl. :)