Zajímavosti kolem prvního teaseru

28.7.16

První teaser, který Netflix včera vypustil do světa, má již reakce od celebrit, které v něm Lorelai zmínila.

Jako první reagovala na Lorelaiinu touhu spřátelit se s Amy Schumer, americká stand-up komička, scenáristka, producentka a herečka. Na svém twitteru nedlouho po zveřejnění videa tweetla: "Milovala bych ji!"

Amy reagovala i na Roryin důvod, proč by si s Lorelai nemohly rozumět: "Dělala jsem jen dva vodní sporty a v obou případech to vyfotili. Přísahám, že obvykle tam jen ležím."

Další reakce přišla od Johna Olivera, britského politického satirika, komika, moderátora a herce, který je v Americe v poslední době populární především díky své satirické show Last Week Tonight with John Oliver, vysílané na HBO. U nás si ho můžete pamatovat z komediálního seriálu Zpátky do školy.

Johnovi pustil Lorelaiinu otázku Stephen Colbert ve své show a chtěl po něm okamžitou odpověď. Ta vzápětí také přišla: "Lorelai, odpověď je ANO! Podle mě jsi sexy! A hned ti řeknu, proč. Jsem samec, co má v sobě detektor žhavosti a ten tě detekuje jako super žhavou."

Před chvíli se k tomu vyjádřila na svém twitteru i sama Lauren. Johnovi vzkázala: "Vy podle mě taky, sire."

Další zajímavostí je, že byla scéna s děvčaty natočena pouze pro potřeby teaseru, v nové sérii Gilmore Girls: A Year in the Life se jí nedočkáme.