Ze Stars Hollow: Dean, Jess nebo Logan?

17.11.16

Otázka, která nepadá jen mezi fanoušky, ale stala se horkým tématem i v samotném Stars Hollow. V čím týmu jste? Na to nám ve videu odpovědělo hned několik postav z Gilmorových děvčat. Tipnete si, v kterém týmu jsou členové Brigády života a smrti? :)

 

Patty a Babette: Ve všech třech. Milujeme je.

Gypsy: V Deanově. Kvůli autu. Měl nejlepší auto. Nejspolehlivější. Nejlíp se o něj staral.

Michel: Vždycky jsem se přikláněl spíš k Deanovi.

Dean: Nemůžu být v Deanově týmu, protože jsem Dean. Musel jsem přejít do Jessova. Je to takovej super mizera, žhavej a sečtělej.

Finn: My jsme Brigáda života a smrti. Ta začíná a končí u Logana.

Kirk: Mám vyhraněný názor na to, který z nich je pro Rory nejlepší. Asi nepůjde o populární rozhodnutí, ale jsem v Loganově týmu. Jednoznačně.

Logan: Každý z nich se v jejím životě objevil v pravou dobu a s něčím, co zrovna potřebovala zažít. Takže byl každý přítel v konkrétním čase tím pravým. Tak nějak jsem o tom vždycky uvažoval.

Patty a Babette: Vždycky jsme je z dálky obdivovaly. Jo a trošku slintaly. Jo, to jo.

Robert: Milo byl moje volba. Colin: Jess? Jsi v Jessově týmu? Řekl bych, že jsem v něm taky. Podle mě v něm byla většina lidí. Pořád je. Robert: Ten chytrý a komplikovaný mizera. (Finn nevěří vlastním uším.)

Jess: Přes všechny ty problémy, kterými si Rory a Jess a teda hlavně Jess prošel ve svém životě, se z něj dle mého stal fajn kluk. A to je podle mě to, proč Jessovi všichni fandí. Může to být něčím jiným, co já vím, třeba se jim nelíbí, jak je Dean vysoký. Ale to zacházíme do podrobností. Dobře, pokud by to tak bylo, tak Logan a Jess jsou stejně vysocí. Takže to tedy bude výběr mezi blonďákem a brunetem. Něco jako světlá a temná strana. Nevím, možná temná zvítězí.

Paul Anka: V Paulově týmu!