Gilmorky už zítra na Netflixu

24.11.16

Nová série Gilmorových děvčat bude ke zhlédnutí už zítra, 25. listopadu, na Netflixu po celém světě. Přesně s první minutou pátečního dne se na ni vrhnou nedočkaví fanoušci na západním americkém pobřeží, což pro nás znamená, že se nových epizod dočkáme přesně v 9:00 pátečního rána.

Takhle nás Netflix lákal před třemi dny. :)

Nevíte, jak a kde novou sérii Gilmore Girls: A Year in the Life sledovat?

Nové Gilmorky stejně jako původní seriál najdete na službě Netflix, která už je nějaký čas i v České republice a na Slovensku. Jedná se o placenou službu, kterou si ale první měsíc můžete vyzkoušet zcela ZDARMA. Poté už bude na vás, zda si zaplatit předplatné nebo svůj účet zrušit. Za předplatné BASIC zaplatíte 7.99 eur, za STANDARD 9.99 eur a za PREMIUM 11.99 eur.

Nepočítejte ale s českými titulky, natož s dabingem. Epizody budou v angličtině (případně také v němčině) s anglickými, německými a polskými titulky. Pro zdokonalování se v cizích jazycích je to perfektní příležitost.

Další možností pravděpodobně bude stáhnout si jednotlivé epizody někde na serverech pro to určených. Radit kde a jak nebo je snad dokonce uploadovat z pochopitelných důvodů nebudeme, ale kvalitní české titulky vám samozřejmě velmi rádi doporučíme. Během dneška se pro tento účel na webu objeví nová sekce. Najdete ji úplně dole na úvodní stránce.

Lauren Graham a Alexis Bledel nám připomínají, abychom se vyvarovali spoilerování. My to budeme respektovat a věříme, že i vy ostatní, kteří uvidíte Gilmorky v první vlně, nezkazíte radost z překvapení dalším fanouškům, kteří například musí čekat na titulky. Hlavně si pamatujte - žádné vyzrazování posledních čtyř slov! ;)

Jste zvyklí na český dabing?

Pokud vás zajímá, jestli se dočkáme nových příhod našich milovaných Gilmorek v českých televizích, nemáme pro vás zatím žádnou radostnou zprávu. Pokud se některá z nich rozhodne vysílací práva zakoupit, dočkáme se vysílání nových epizod nejdříve za několik měsíců.

Přijde vám, že těch pár hodin do premiéry připomíná spíš nekonečná muka? Tak pro zlepšení nálady přihazujeme krátká proma, která se objevila na Facebooku:

 

Před dvěma dny nás Netflix lákal pohledem do recepce hotelu U vážky, kde na Lorelai čeká kelímek s kávou. Emily Bergl se pro změnu podělila o společnou fotografii z natáčení s Alexis Bledel a Lizou Weil.

Těšíte se?