Jak bude vypadat kniha Lauren Graham?

6.8.16

O připravované knize Lauren Graham již víme, ta její existenci potvrdila v květnu v show Ellen DeGeneres. Nyní se s námi podělila i o její konečný vzhled. S obalem se pochlubila na twitteru.

Kniha se na pulty knihkupectví dostane 29. listopadu, tedy čtyři dny po zveřejnění nových dílů Gilmore Girls: A Year in the Life na Netflixu.

Nová, v pořadí druhá, Laurenina kniha se bude jmenovat Talking as Fast as I Can (From Gilmore Girls to Gilmore Girls, and Everything in Between) a bude se jednat o soubor několika humorných esejí o jejím životě, láskách a práci v Hollywoodu.

Lauren se k obsahu knihy oficiálně vyjádřila takto:

"Kniha obsahuje několik příběhů z mého života: o letech těžkého dospívání, nejistého randění, naplňující práce, a o tom, jaké bylo opět si zahrát jednu z mých nejoblíbenějších postav. Asi si myslíte, že mluvím o svém neuvěřitelném úspěchu jako Dolly v Hello, Dolly! v mým začátcích na Langley High School, o představení, které táta ohodnotil slovy 'jsi o tolik vyšší než ostatní děti.' Ale ne! Mluvím o Lorelai Gilmore, o které jsem si v roce 2008 vůbec nebyla jistá, zda ji ještě uvidím. Obsahuje také historky o bydlení na hausbótu, o setkáních s muži na předáváních cen a o tom, jak jsem dostala nabídku dělat zadkovou modelku. Napovím, že mi všechny tři případy způsobily mořskou nemoc."

Kniha je již nyní v předprodeji například na Amazonu. Zdali a kdy bude k dostání kniha i u nás, zatím nevíme, ale pokud si toužíte čekání zkrátit nějakou četbou, sáhněte po Laurenině prvotině Jednoho dne, možná....