Jak probíhaly oslavy výročí?

7.10.16

Před dvěma dny oslavila Gilmorova děvčata 16 let od odvysílání první epizody. Kdo všechno slavil?

Netflix se při této příležitosti spojil s kavárnami po celých USA (několik jich bylo i v Kanadě) a dopřál fanouškům možnost zajít si pro kávu k Lukovi. Velkým překvapením bylo, když Scott Patterson na svém twitteru den předem oznámil, že se chystá do jedné z kaváren, přesněji do Comoncy Cafe v Beverly Hills. Návštěvníci se s ním mohli nejen vyfotit, ale i dostat kávu přímo z jeho rukou. Na akci dorazil samozřejmě v kšiltovce a flanelce.

Vyrazit do nejbližší pozměněné kavárny se rozhodli i další herci ze seriálu. Na svém twitteru během dne vyzval fanoušky k setkání Yanic Truesdale. Kávu jste si mohli vychutnat i od Arise Alvarada neboli Caesara nebo jste se mohli potkat s Nickem Holmesem (Robert Grimaldi) či Mikem Gandolfim (Andrew).

Netflix také zveřejnil na oficiálním instagramu Gilmorových děvčat videa s přáním k narozeninám od některých herců. Videa byla k videní pouze omezenou dobu, kdo je ale prošvihl, má štěstí, že se je Netflix rozhodl později zveřejnit na twitteru všechny v jednom videu.

 

Můžeme zde vidět Yanica, Mila Ventimigliu, Matta Czuchryho (no, nemá krásný hrneček? :)), Arise, Keiko Agena, Vanessu Marano, Jacksona Douglase, Rose AbdooGranta Lee Phillipse.