Všechno nejlepší a kafe, kafe, kafe!

5.10.16

Dnes je to 16 let, co se na televizních obrazovkách poprvé objevila Gilmorova děvčata se svým prvním dílem Matka a dcera.

Happy 16th birthday Gilmore Girls! ♡ . Yes, that is the original Paul Anka and he will be in the revival :-) . This is the amazing promo for Luke's Free Coffee Day to celebrate 16 years of Gilmore Girls AND NEW EPISODES COMING NOVEMBER 25TH! Check the link in my bio for a coffee shop in your area that is turning into Luke's for the day and giving away free coffee from 7am - 12 pm, today only! :-) . #GilmoreGirls #gilmoregirlsayearinthelife #ayearinthelife #GilmoreGirlsSeasons #GilmoreGirlsRevival #gilmoregirlsreunion #gilmoregirlsreboot #GilmoreGirlsLastWords #ggrevival #gilmorenews #GilmoreGirlsSlay #GilmoreGirlsSay #lorelaigilmore #rorygilmore #emilygilmore #lukedanes #laurengraham #alexisbledel #kellybishop #scottpatterson #lukesdiner #starshollow

Video zveřejněné uživatelem Gilmore Girls (@gilmoregirlsslay),

 

Součástí oslav je přeměna kaváren po celých Státech na bistro U Luka. Podle všeho má akce opravdu dobrý ohlas, před vybranými podniky se tvoří i kilometrové fronty a sociální sítě se plní fotkami a videi fanoušků s úsměvem od ucha k uchu nad kávou od Luka. Jak na Instagramu, tak na Twitteru se můžete pokochat fotkami pod #happybirthdaygilmore.

K výročí Netflix také vydal video "Jsme zpět", ve kterém herci vzpomínají na původní seriál a zároveň už se nemohou dočkat jeho pokračování. Přípomínáme, že Gilmorky u nás stále běží na stanici Nova Cinema (aktuálně patá série), každý všední den v 18.05 (+ reprízy), a pokud si chcete procvičit angličtinu, celý seriál je k dispozici na českém Netflixu.

"A to je seriál? To je životní styl. To je náboženství."