Lauren Graham mluví tak rychle, jak dokáže

22.11.16

V úterý 29. listopadu se na pulty knihkupectví dostane Laurenina druhá kniha Talking As Fast As I Can. Co o ní víme nového?

 

Jak je vidět na twitteru Lauren Graham, kniha už je hotová a několik výtisků už putovalo k jejím přátelům. Pochlubily se s ní například Mae Whitman, která hrála její dceru v seriálu Famílie, nebo její trenérka Michelle Lovitt. Podle fotky, na které se snaží doplnit obálku knihy o druhou půlku obličeje, je šťastným majitelem také Jason Ritter (taktéž kolega ze zmíněného seriálu).

Lauren Graham byla také hostem u Ellen, kde mluvila nejen o Gilmorových děvčatech, ale i o své knize. O fotku ze zákulisí se podělila maskérka Jamie Greenberg.

Ellen je známá tím, že pro své hosty vymýšlí nejrůznější výzvy. V případě Lauren šlo o ověření její schopnosti, kterou se chlubí v knize, sníst 30 grahamových sušenek, které jsou hrubší a sušší než jiné sušenky (používají se na korpus pravého cheesecaku), za 30 sekund. Jak to dopadlo? :D

 

Knihu s celým názvem Talking as Fast as I Can (From Gilmore Girls to Gilmore Girls, and Everything in Between) je už v předprodeji i u nás. Pokud tedy nemáte problém číst v angličtině, můžete si ji zakoupit na Martinus.cz. Zdali se chystá i česká verze, zatím stále není známo. :(