Lauren a Alexis s fanoušky v Berlíně

11.11.16

Kromě kolečka s novináři se Alexis Bledel a Lauren Graham při návštěvě Německa účastnili také Večera za pravé přátelství pořádaný německým Netflixem v berlínském Admiralspalast, jehož součástí bylo také speciální promítání první epizody nové série Gilmore Girls: A Year in the Life.

Pro novináře a také fanoušky, kteří byli vylosováni v několika soutěžích (jednu vyhlásily například noviny BILD), bylo připraveno předsálí, ve kterém se mohli cítit, jakoby se právě ocitli ve Stars Hollow. Mohli posedět u Gilmorů v obývacím pokoji či v Lukově bistru, připraveno bylo i pohoštění a samozřejmě nesměla chybět káva. Na památku se mohli vyfotit s falešnými děvčaty i Lukem nebo ve Stars Hollow díky připravenému zelenému plátnu.

 

Od 18:15 Netflix připravil živé vysílání, na které nás Netflix lákal i pozvánkou od Alexis a Lauren. Nejprve jsme mohli vidět moderátora procházet se mezi hosty, diskutovat na téma Gilmorových děvčat a nakonec dorazily dvě hlavní hvězdy (v čase 34:05), které moderátor krátce vyzpovídal. Lauren poznala, že je převlečený za Kirka. Řeší, jak je skvělé vrátit se k hraní v Gilmorových děvčatech a o důvodech, proč jsou Gilmorky tak populární. Obě přiznávají, že nikdy neslyšely svoje německé hlasy, ale Lauren už se slyšela v italštině. Alexis popisuje, o čem bude nová série, prý je mnohem emocionálnější než původní seriál a všechno špatné na začátku se nakonec vyjasní. Lauren se líbí moderátorova paměť, kterou předvádí při překladu. Také mluví o tom, jaké to je trávit tolik hodin a let se stejnými lidmi v práci.

 

Záznam celého vysílání najdete i u nás na facebookové stránce.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout na Instagramu či Twitteru. Naleznete je například pod místem Admiralspalast Berlin nebo pod #gilmoregirls či na oficiálním účtu německého Netflixu. Nezapomeňte se kouknout také na jejich účet na Instagramu, ve Stories mají ještě stále z akce několik fotek a videií.

Poté pro děvčata následovalo ještě nějaké to focení a přesun do sálu, kde už na ně čekali fanoušci na připravených gaučích.

 

A pak už jen zákaz mobilů a užívání si první epizody s názvem Winter.