Rory ve Stars Hollow Gazette

6.11.16

Vypadá to, že si Rory Gilmore během nové série Gilmore Girls: A Year in the Life najde práci ve starshollowských novinách.

Ke konci května zveřejnil Tanc Sade na svém instagramu fotografii s podepsaným letním vydáním Stars Hollow Gazette určeným k charitativní dražbě. V té době si nikdo ani moc nevšímal detailu, že jsou hned dva články na první straně právě od Rory.

Před nedávnem vyšel oficiální trailer, kde jsme mohli vidět Rory při rozhovoru s Jessem v místnosti, která připomínala redakci nějakých malých novin. Pokud jste se zaměřili na nápis na okně, po chvilce luštění :) vám vyšlo: "Stars Ho.... .....te - Vydáváno od ....".

Video zveřejněné uživatelem Gilmorova děvčata (@gilmoregirlscz),

 

Nyní přibyla fotografie z natáčení, která doplnila několik nových fotek z článku v italském Vanity Fair. Rory sedí u stolu v redakci, který ale podle jmenovky zjevně není její. Jedná se tedy jen o záskok? Z traileru víme, že Rory není se svým životem zrovna spokojená, nemá peníze a ani práci (a ani spodní prádlo :D). Možná je to tedy jen brigáda, než si najde práci, která by ji opět naplňovala. A nebo je povýšena na editora, ale nebyl čas jí udělat novou jmenovku. To zatím můžeme jen hádat.

Myslíte si, že skončí v místním plátku a psaní o "žhavých" novinkách maloměsta ji bude dělat šťastnou? Nebo je to jen přestupní stanice?

Díky italskému Vanity Fair máme nyní fotografie z tištěné verze časopisu i v dobré kvalitě. Přibyly nám tak do galerie A Year in the Life hned čtyři nové fotografie. Mezi fotkami jsou také pohledy do Stars Hollow, včetně pokoje Rory, obývacího pokoje a kuchyně. Všechny najdete v galerii Stars Hollow.