Uvidíme víc z Michelova života

12.10.16

Yanic Truesdale v rozhovoru pro Entertainment Tonight prozradil, že nás v nové sérii Gilmorových děvčat čeká i Michelův milostný život.

"Michel teď bude mít milostný život, který jsme nikdy předtím neviděli. Randil i dříve, ale bylo to takové neučité, nikdy jsme neviděli schůzku ani tu osobu... takže teď se dozvíme mnohem víc o tom, kdo vlastně je. Pro mě to byla velká změna."

V rozhovoru se během jeho návštěvy kavárny Studio City, která se při příležitosti 16. výročí přeměnila na Lukovo bistro, svěřil také s tím, jaké to je vrátit se zpátky ke své roli a celému seriálu. Přestože byl například s Lauren Graham, Kelly Bishop a Melissou McCarthy stále v kontaktu, připadal si jako srazu střední školy. Pro herce je to zvláštní zkušenost vrátit se k něčemu, co už jednou dokončil. "Jsem velmi šťastný, že se mohu podruhé zúčastnit něčeho tak výjimečného," dodává.

Od první klapky uběhlo 16 let, všichni tak prošli velkými změnami. Jak herci, tak jejich postavy. Podle něj se to projevuje hlavně u Alexis Bledel, která byla na začátku ještě dítětem a nyní je dospělá, a dokonce je sama matkou. To stejné platí u Rory, nyní je stejně stará jako Lorelai na začátku příběhu: "Dynamika mezi dospělou Rory a její matkou není tatáž jako v době jejího dospívání. Liší se to, ale pořád mezi nimi přetrvává to stejné přátelství a propojení."