V Netflixu pokračování Gilmorek chtějí

6.3.17

Nová Gilmorova děvčata pro Netflix rozhodně neznamenala neúspěch, a tak není divu, že by z autorů rád dostal pokračování. Dokonce již proběhla první jednání s autory. Za Netflix to potvrdil sám ředitel pro vlastní tvorbu Ted Sarandos britskému tisku:

"Doufáme v to. Samozřejmě jsme nadšení z úspěchu pokračování, fanoušci si ho zamilovali, splnilo jejich očekávání. Nejhorší je, když čekáte několik let na pokračování oblíbeného seriálu a ono vás zklame. To se ale nestalo, lidé z něj byli nadšení, takže jsme se pobavili o možnosti dalšího pokračování."

Otázkou tedy zůstává, jak jsou z této možnosti nadšení sami autoři. Amy Sherman-Palladino se po odvysílání minisérie Gilmore Girls: A Year in the Life vyjádřila, že jsou sice s manželem nyní unavení a na vymýšlení nového příběhu nemají ani pomyšlení, ale říkat rezolutní ne do budoucna nehodlá. Naděje tu tedy rozhodně je.

Mezi herci se na případné pokračování kouká s nadšením, přecijen se jedná o jejich srdeční záležitost. Pokud by se tedy opravdu Netflixu povedlo objednat další epizody, zbyde už jen problém sjednotit všem program. Většina z nich má své projekty, a tak to nebude zrovna lehká záležitost.

Jste pro další pokračování? Nebo máte pocit, že už Gilmorova děvčata nemají víc co nabídnout?