Jak to vypadá s pokračováním Gilmorek?

14.11.17

Bude to rok, co jsme se dočkali nových Gilmorových děvčat, díky Netflixu vznikla minisérie Gilmore Girls: A Year in the Life o čtyřech 90 minutových epizodách. Nadšeně jsme se vrátili do Stars Hollow, abychom zjistili, jak jsou na tom naši oblíbenci po devíti letech od konce seriálu. Ještě víc nadšení pak byli v Netflixu, jelikož se tenhle návrat rozhodně povedl.

Otázkou ale stále zůstává, jestli se dočkáme dalšího pokračování.

via GIPHY

Netflix je rozhodně pro, od začátku prezentuje epizody Winter, Spring, Summer a Fall jako první sérii a po zjištění, že má tohle jejich dítko úspěch, neváhali jednat s autory o dalších možnostech.

Autorka Amy Sherman-Palladino v prosinci prohlásila, že se možnému pokračování někdy v budoucnu rozhodně nebrání, ale jelikož s manželem začali dělat na jiném projektu, bylo jasné, že Gilmorek se jen tak nedočkáme.

A jak je tomu dnes? Zmíněný projekt, tedy seriál The Marvelous Mrs Maisel, bude mít premiéru na Amazonu 29. listopadu. Palladinovi mají s Amazonem sepsanou smlouvu, což by nás mělo přivést k tomu, že je s Gilmorkami konec, ale je tu ALE.

Amy se vyjádřila pro RadioTimes.com, že mají v tomhle volnou ruku. Smlouvou jsou sice vázaní, ale zařídili si výjimku: "Když do toho budeme chtít jít, s holkami se dáme dohromady a vymyslíme koncept, který by fungoval, jednoduše můžeme."

"Půjde to jen za správných okolností, když budeme mít všichni takovéto opilecké nadšení pro věc, abychom opět vytvořili Stars Hollow. Protože my ho museli celé znovu vytvořit a bude nás to čekat zase. Ale je to určitě možné," doplnila.

via GIPHY

Jak to vypadá, s děvčaty je stále v kontaktu, takže by se to nadšení pro stejnou věc mohlo lehce stát realitou: "S Lauren a Kelly jsme se viděly na obědě minulý týden. A s Alexis jsem mluvila týden předtím."

I po roce jsou s Danielem s pokračováním stále spokojení a nelitují, že do toho šli: "Opravdu jsme si to užili, strašně se nám to líbilo a navíc to bylo úplně jiné, než u původního seriálu."

Takže dveře jsou stále otevřené a naděje fanoušků trvají. Holt si musíme jen počkat.

Chtěli byste pokračování? A jak si ho představujete? Čím by mělo začínat?