Mluvím nejrychleji, jak dovedu vyjde v češtině

5.1.17

Nová kniha Lauren Graham nakonec vyjde i s českým překladem, pod svá křídla si ji vzalo nakladatelství Omega.

Mluvím nejrychleji, jak dovedu. Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím)

Sbírka esejů, která vyšla pod celým názvem Talking as Fast as I Can: From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between) na konci listopadu minulého roku, se nakonec dostane i k českým fanouškům. Můžete se těšit na historky z natáčení Gilmorových děvčat, jak těch původních, tak nové minisérie. Kniha obsahuje také další zajímavosti z jejího života v Hollywoodu, z hereckých začátků atd.

"Kniha obsahuje několik příběhů z mého života: o letech těžkého dospívání, nejistého randění, naplňující práce, a o tom, jaké bylo opět si zahrát jednu z mých nejoblíbenějších postav. Asi si myslíte, že mluvím o svém neuvěřitelném úspěchu jako Dolly v Hello, Dolly! v mým začátcích na Langley High School, o představení, které táta ohodnotil slovy 'jsi o tolik vyšší než ostatní děti.' Ale ne! Mluvím o Lorelai Gilmore, o které jsem si v roce 2008 vůbec nebyla jistá, zda ji ještě uvidím. Obsahuje také historky o bydlení na hausbótu, o setkáních s muži na předáváních cen a o tom, jak jsem dostala nabídku dělat zadkovou modelku. Napovím, že mi všechny tři případy způsobily mořskou nemoc."

Předpokládané datum českého vydání je 1. 9. 2017.

Pokud máte o knihu zájem, již nyní můžete zanechat na eshopu Knihy Dobrovský svou emailovou adresu pro zaslání upozornění o jejím vydání.